Hotels New York

Zin in een heerlijke stedentrip in de Big Apple? New York heeft ontzettend veel te bieden met de vele interessante musea, de imposante wolkenkrabbers, het Vrijheidsbeeld en het bruisende nachtleven. Het wordt ten slotte niet voor niets de “City that never sleeps” genoemd. En je gaat natuurlijk ook lekker winkelen; shop till you drop! Om aan het eind van een heerlijke, maar vermoeiende dag comfortabel te kunnen slapen zodat je weer helemaal oplaadt voor nog zo’n enerverende dag, heb je een goed hotel nodig. Gelukkig zijn er ruim voldoende hotels in New York!

Vele soorten hotels New York

Hotels vind je in New York in alle soorten en maten; van een goedkope hostel tot een peperdure bruidssuite. Veel hotels zijn gelegen op Manhattan. Een middenklasse hotel rekent ongeveer € 80 voor een kamer, bij een hostel kun je al terecht voor zo’n €11,50.

Bekijk nu de beste NewYork vakantie aanbiedingen

Hotels New York voor de gemiddelde toerist

Hotels New york

Hotel Pennsylvania

Wil je een hotelkamer op Manhattan, dan heb je de meeste kans ten zuiden van Central Park. Je vindt ook hier hotels in verschillende prijsklassen, zo kunnen rugzaktoeristen al een kamer boeken voor zo’n € 20 in bijvoorbeeld het Chelsea Hotel of het Broadway Hotel. Bij de meeste hotels zit je toch al gauw rond de € 70 euro voor een normale hotelkamer. Heel beroemd is natuurlijk

waar je vanaf zo’n € 100 een legendarische kamer kunt boeken.

Meer luxe

Ben je voor een zakenreis in New York, dan wil je misschien wat meer luxe en comfort. Denk bijvoorbeeld aan het Hilton of het Trump International, daarnaast heb je ook nog Radisson en Warwick die vaak door zakenmensen geboekt worden. In deze hotels is vaak ook ruimte voor conferenties en vergaderingen.
Last minute hotels New York

Wil je zo voordelig mogelijk op vakantie naar New York, zonder op comfort en kwaliteit in te leveren? Kijk dan eens of je niet een mooie last minute reis kunt boeken. Deze reizen zijn meestal inclusief vliegtickets en hotelovernachtingen en zijn heel voordelig. Door in de stad gebruik te maken van een speciaal kort abonnement op de metro en de New York City Pass aan te schaffen waarmee je korting krijgt op vele bezienswaardigheden, kun je genieten van een heerlijke vakantie voor een mooi prijsje!