Auto Huren New York

auto huren new york

Als je graag een auto wil huren, doe dit dan buiten de stad

New York is een fantastische stad voor een korte vakantie of stedentrip en biedt een breed scala aan bezienswaardigheden en activiteiten. Talloze musea, gebouwen, winkels en nog veel meer. Het openbaar vervoer is heel goed geregeld in New York City en vooral de metro is een veelgebruikt vervoermiddel dat je snel brengt waar je heen wilt. Zeker op Manhattan is de metro dan ook zeker aan te raden omdat tussen 7.30 uur en 22.30 uur het verkeer meestal totaal verstopt zit en parkeerplaatsen zijn heel moeilijk te vinden. Mocht je al een plekje vinden, dan betaal je al snel tussen de $30 en $50.

Bekijk nu de beste NewYork vakantie aanbiedingen

Auto huren New York

Blijf je tijdens je vakantie New York voornamelijk op Manhattan, dan is het dus aan te bevelen om van de metro gebruik te maken. Toch kan het soms ook erg handig zijn om zelf te kunnen rijden. Een auto huren New York is dan een uitkomst. Houd er wel rekening mee dat de Big Apple de duurste plaats van heel Amerika is voor wat betreft autohuur. Een simpele personenauto kost in New York City zo’n $100 meer per week dan elders in de VS. Tip; huur je auto net buiten de stad en ben een stuk goedkoper uit! Vooraf online boeken kan je trouwens ook tot zo’n 30% aan kosten schelen.
Auto huren New York; waar kun je terecht

In en om de stad zijn er talloze bedrijven waar je een auto kunt huren. Wil je al meteen over een auto kunnen beschikken, bestel er dan van te voren een op het vliegveld, of je nou op JFK International Airport of op Laguardia Airport aankomt. Je vindt daar onder andere autoverhuurbedrijven zoals, Dollar, Avis, Budget, Hertz, Enterprise en National. Je kunt ook je auto huren op internet, direct via de verhuurbedrijven, maar het kan ook via en vergelijkingssite als EasyTerra. Doordat deze site prijsafspraken heeft met diverse bedrijven en doordat je er de prijzen kunt vergelijken, ben je er veelal goedkoper uit.