Last Minute New York

New York is een heerlijke stad voor een onvergetelijke stedentrip of korte vakantie. De Big Apple heeft eigenlijk op iedereen wel een bepaalde mate van aantrekkingskracht. Maar, of je er nu gewoon even tussenuit wilt of dat je op een zakelijke trip gaat, vliegtickets zijn vrij prijzig. Een last minute New York kan je een hoop geld besparen

Vroegboekkorting of last minute New York

Tegenwoordig kun je ook vaak aantrekkelijke korting krijgen als je juist vroeg boekt voor een vakantie of vliegtickets. Maar dan moet je natuurlijk wel al langer van te voren weten wanneer je precies wilt/kunt reizen. Een last minute New York kan een voordelige oplossing zijn als je op het laatste moment bepaalt dat je op reis wilt. Omdat luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties graag zo vol mogelijk geboekt zijn, bieden ze overgebleven of geannuleerde tickets of reizen voor een zacht prijsje aan. Zorg wel dat je dan al goed voorbereid bent, want je weet je vertrekdatum dan pas een paar dagen, of zelfs een paar uur, van te voren!

Tips om een last minute New York te scoren

Klinkt natuurlijk leuk en avontuurlijk; vandaag besluiten dat je weg wilt en morgen al in het vliegtuig zitten. Hoe pak je het aan? Uiteraard ga je daarvoor het internet afstruinen.

Aanbieders

Er zijn diverse aanbieders voor last minute reizen en tickets naar New York. Zoek een aanbieder die meerdere hotels en luchtvaartmaatschappijen onder contract heeft. Expedia is wat dat betreft een echte topper.

Kijk op meerdere vertrek-/terugkeerdata

Kijk voor zowel vliegtickets als complete reizen inclusief hotel bij verschillende vertrekdata. Als je door de week reist, kan dat al zo ongeveer 30% schelen! Maar ook als je in het weekend reist is het slim om verschillende dat te controleren, om de prijzen te vergelijken. 1 Dag verschil kan soms zomaar € 200,- verschillen.

Boek een vlucht + hotel

Verreweg de goedkoopste optie is om een all-in last minute te kopen. Dus vliegtickets en hotelovernachtingen samen. In veel gevallen is deze optie goedkoper dan wanneer je alleen de vliegtickets zou bestellen!